У Чорткові народилися 7 дітей у перші дні нового року

На фото - чортків'янин Володимир Рудик, батько донечки, яка з'явилась на світ у перший день 2024 року // Джерело: Чортківська міська рада

У Чорткові народилися 7 дітей за перші 3 дні 2024 року. Про це пише Файне місто з посиланням на Чортківську міську раду.

У пологовому відділенні Чортківської центральної міської лікарні на світ з’явилось семеро діток: 3 хлопчиків та 4 дівчинки. Рік для Чорткова відкрив хлопчик вагою 2 990 г і зростом 52 см. Загалом у перший день нового року народилось троє діток. Двоє новонароджених із Чортківської громади, решта – з інших громад району.

У міськраді нагадують, сім’ям із Чортківської громади за народження дитини у цьому році виплачуватимуть по 10 000 гривень з місцевого бюджету. Ці кошти надаватимуть додатково, крім тих, що передбачені з державного бюджету. На відповідну програму заклали 1 млн грн на рік у бюджеті громади.

Щоб отримати кошти на новонароджену дитину, батьки повинні звернутись у Центр надання адміністративних послуг (у будівлі Чортківської міської ради) та надати пакет документів: заяву, копію свідоцтва про народження, копію паспорта та ідентифікаційного коду, копію довідки про місце реєстрації заявника, банківський рахунок заявника.

Читайте також: Додому з російського полону повернулися 4 захисників з Тернопільщини 

Exit mobile version