Ще один ЦНАП у форматі Дія Центр запрацював на Тернопільщині

Фото: Тернопільська ОВА

З вівторка, 26 грудня, у Більче-Золотецькій територіальній громаді розпочав роботу модернізований ЦНАП у форматі Дія Центр. Це вже 13 Дія Центр в Тернопільській області. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Тепер майже 4 тисячі жителів громади та ВПО матимуть можливість отримати якісні адміністративні послуги та супутні сервіси за один візит. В приміщенні Центру облаштували безбар’єрні та комфортні умови обслуговування, дитячий куточок, а також місце для самообслуговування і є можливість сплатити адмінзбір.

Фото: Тернопільська ОВА

У Центрі можна отримати 200 адміністративних послуг, зокрема:

Фото: Тернопільська ОВА

Також, в рамках обласної програми розвитку та підтримки сфери надання адміністративних послуг у Тернопільській області у 2023 році коштом обласного та місцевого бюджетів придбано автоматизовану робочу станцію з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України, – йдеться у повідмоленні.

У приміщенні Центру функціонує консультативний пункт для бізнесу, а адміністратори надають консультації відвідувачам щодо користування Порталом Дія, допомагають з шерингом документів через мобільний додаток ”Дія„.

Читайте також: Кабмін вніс законопроєкт про мобілізацію до Ради: що нового та хто матиме право на відстрочку

Exit mobile version