Раніше судимий тернополянин обікрав два магазини (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Слідчі довели причетність раніше судимого тернополянина до двох крадіжок. Їх він здійснив ще у квітні. Зараз чоловік перебуває під вартою за скоєні раніше злочини. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Повідомлення про крадіжку від продавця одного із магазинів надійшло на лінію «102» ще у квітні. Він повідомив, що вночі невідомі, віджавши двері, викрали службовий мобільний телефон та 2500 гривень. Зі схожою заявою звернулася до поліцейських й власниця магазину одягу. Проте, цього разу зловмисник виніс сейф, у якому було 230 тисяч гривень, мобільний телефон та подарункові сертифікати.

Експертам вдалося встановити, що до магазину проник чоловік, віджавши вікно. Згодом розкрили й особу зловмисника. Це — раніше судимий за майнові злочини 36-річний місцевий житель. Один із крадених мобільних він здав у ломбард, а гроші витрачав на власні потреби.

Працівники карного розшуку за силової підтримки роти поліції особливого призначення провели у зловмисника санкціонований обшук та вилучили речові докази.

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Тернопільської області. Зараз йому оголосили підозру згідно із частиною 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Шантажували інтимними фото: тернополянина ошукали на 20 000 гривень

Exit mobile version