Шантажували інтимними фото: тернополянина ошукали на 20 000 гривень

Фото ілюстративне

Знайомство в інтернеті завершилося для тернополянина відкриттям кримінального провадження. Нова знайома почала погрожувати чоловіку розповсюдженням відвертих фото, якщо той не перекаже на її картку 20 тисяч гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

До поліцейських за допомогою звернувся ошуканий мешканець Тернополя. Він розповів, що знайомство в інтернеті обернулося для нього втратою коштів.

В одній із соціальних мереж він познайомився з дівчиною. Вже через декілька днів переписки “закохана” дівчина запропонувала хлопцеві обмінятися інтимними фото. Той погодився, однак замість отримати у відповідь фото нової знайомої, одержав ультиматум.  Спритна аферистка вимагала 20 000 гривень за не розповсюдження в мережі його відвертих фото. Зрештою чоловік, задля збереження репутації, переказав гроші на вказаний рахунок, а вже тоді звернувся за допомогою в поліцію.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Тернополянка втратила 60 тисяч грн, купуючи електроприлад

Exit mobile version