У ДТП на Тернопільщині загинули 2 людей Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

В автопригодах на Тернопільщині 20 грудня загинули двоє людей. Ще 4 людей з різними травмами потрапили до лікарень. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

За даними слідства, у селі Ігровиця о 12:30 водій Ford Mondeo збив 81-річного перехожого, який знаходився на проїжджій частині дороги. Потерпілого з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили до лікарні. Проте врятувати життя йому не вдалося.

Фото: поліція Тернопільщини

Аварія трапилася близько 19:00 години у Кременці. 59-річний чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Як наслідок – потрапив під колеса “BMW X1”. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

У ДТП травмувалися 4 людей

Зокрема, 2 автопригоди сталися у Тернополі, решта – у Кременці та селі Дарахів.

У Тернополі на Майдані Волі під колеса автомобіля “Volkswagen Transporter” потрапив місцевий житель. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Йому лікарі надавали медичну допомогу. Також на вулиці Об’їзній не розминулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій Renault Trafic виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz. У результаті кермувальник “Renault” отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.

Об 11:30 в с. Дарахів Микулинецької громади водій “Fiat Scudo” на повороті виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із “Fiat Ducato”. У результаті удару до реанімації потрапив 54-річний пасажир “Fiat Scudo”.

На пішохідному переході у Кременці водій Mercedes-Benz Sprinter 316 збив жінку 1942 року народження. Її з тілесними ушкодженнями доправили до хірургічного відділення лікарні.

Фото: поліція Тернопільщини

Усі факти слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Читайте також: З Тернополя до США намагались вивезти цінну скам’янілість, якій понад 160 мільйонів років

Exit mobile version