На Тернопільщині чоловік нелегально торгував зброєю (Фото/Відео)

Фото: поліція Тернопільщини

У Чортківському районі 49-річний житель Харкова торгував зброєю, боєприпасами та вибухівкою. Під час санкціонованих обшуків у гаражі підозрюваного виявили цілий арсенал заборонених «товарів». Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільщини.

Чортківські поліцейські тримали інформацію про те, що житель Харкова на одному з сайтів налагодив канал збуту боєприпасів та вибухових пристроїв. Під час документування злочинної діяльності зловмисника зафіксували декілька фактів продажу.

Фото: поліція Тернопільщини

Реалізація відбувалася через поштового перевізника. Зловмисник не думав про безпеку інших людей, адже в посилки клав предмети, зокрема, гранати, котрі могли детонувати через необережне поводження. Поліцейські задокументували продаж п’яти вибухонебезпечних предметів та декілька десятків боєприпасів, – йдеться у повідомленні правоохоронців.
Фото: поліція Тернопільщини

Цілий арсенал зброї знайшли під час обшуків

На початку грудня правоохоронці провели обшуки у зловмисника. За місцем проживання та в гаражному приміщенні знайшли і вилучили 9 гранат, 27 підривачів різного типу до реактивних систем залпового вогню, більше сотні набоїв різного калібру, порох, автомат Калашникова, магазин до нього та майже 40 набоїв, 20 предметів, схожих на дистанційні труби до артилерійських систем.

Фото: поліція Тернопільщини

Вилучені вибухові предмети фахівці оцінили як надзвичайно небезпечні, що потребують негайного знищення в полігонних умовах. Це згодом і зробили.

Фото: поліція Тернопільщини

Слідчі Чортківського районного відділу поліції за процесуальним керівництвом Чортківської окружної прокуратури повідомили харків’янину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове розслідування, – зазначили у повідомленні поліції.

Нагадаємо, раніше канал збуту боєприпасів у Києві налагодила 38-річна уродженка Тернопільщини. В її помешканні знайшли чимало зброї під час обшуків. 

Більше: Жінка з Тернопільщини створила канал збуту зброї у столиці (Фото)

Exit mobile version