Жінка з Тернопільщини створила канал збуту зброї у столиці (Фото)

Фото: поліція Києва

Канал збуту боєприпасів у Києві налагодила 38-річна уродженка Тернопільщини. В її помешканні знайшли чимало зброї під час обшуків. За вчинення злочину обвинуваченій загрожує до 7 років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Києва

Фото: поліція Києва

Оперативники Дніпровського управління поліції Києва отримали інформацію про те, що на території району орудує торговиця боєприпасами. Правоохоронці розпочали перевірку інформації та встановили 38-річну уродженку Тернопільської області, яка налагодила у столиці продаж бойових гранат. Спільно із слідчими оперативники задокументували 3 факти продажу боєприпасів жінкою місцевим мешканцям.

Фото: поліція Києва

Встановлено, що фігурантка продавала гранати за місцем мешкання та отримувала 4000 гривень за одну одиницю. Під час проведення обшуку за її місцем мешкання поліцейські вилучили ще 3 гранати із запалами, рушницю з набоями та пороховий заряд – усе вилучено та направлено на проведення експертизи.

Фото: поліція Києва

Правопорушницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури оголосили жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Фото: поліція Києва

Станом на 29 вересня встановлюється канал надходження боєприпасів, триває досудове розслідування.

Читайте також: Тернополянина підозрюють у хабарництві та “допомозі” виїзду військовозобов’язаного за кордон

Exit mobile version