На Тернопільщині обпеклась дитина у пожежі

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині загорівся будинок через неправильне використання пічного опалення. В результаті постраждала 14-річна дівчина. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільської області.

За даними управління, загорання сталося 28 листопада близько 11 години ранку в с. Велика Горянка Лопушнянської громади Кременецького району.

До ліквідації пожежі залучили чергове відділення 23-го державного пожежно-рятувального поста з м. Почаїв та добровільну пожежну команду с. Лопушне. На місці події працювали2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 5 чоловік особового складу. Під час гасіння полум’я будинок врятували.

Внаслідок пожежі 14-річна дівчина отримала термічний опік грудної клітки ІІ ступеня. Потерпілу госпіталізували до КНП «Кременецька опорна лікарня». Після огляду дитину відпстили додому.

Вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку та пошкодив облицювання стін на площі 15 м.кв. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення. Сума матеріальних збитків встановлюється.

Читайте також: На Тернопільщині збільшать штрафи за незаконну вирубку ялинок 

Exit mobile version