Тернопільським захисникам передали чотири квадрокоптери

Фото: Тернопільська міська рада

Захисникам однієї з військових частин Тернополя передали чотири квадрокоптери марки AUTEL EVO MAX 4T. Їх закупили на звернення командирів військових частин. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Розвідувальну техніку, зокрема, чотири квадрокоптери AUTEL EVO MAX 4T на загальну суму 1 050 800 грн передали військовим цими днями. Обладнання Тернопільська міська рада закупила на звернення командирів військових частин. Вони кажуть, що на фронті квадрокоптери є дуже необхідними у виявленні ворожих позицій.

Як зазначають військові, це потужний безпілотник, який забезпечує до 42 хвилин польоту, має IP43 клас захисту від погодних умов та до 7 000 метрів граничної висоти, діапазон передачі зображення – 20 км, а також можливість літати при швидкості вітру 12 м/с. Удосконалені датчики дозволяють літати у недоступних для GPS областях, а вдосконалений тепловізор відкриває нові можливості ідентифікації та відстеження об’єктів, — детальніше розповідають про техніку в міській раді.

Нагадаємо, у Тернополі діє Реєстр переданої допомоги від Тернопільської міської ради Збройним силам України. Ознайомитись з ним можна у розділі «Е-сервіси».
Більше: Вперше в Україні: У Тернополі створили електронний реєстр допомоги Збройним силам України

Exit mobile version