У Тернопільській міській лікарні №2 відкрили оновлений блок серцево-судинної хірургії (Фото)

Фото: ТМР

Оновлений і модернізований операційний блок серцево-судинної хірургії відкрили у Тернопільській комунальній міській лікарні №2. Для надання своєчасної допомоги важкохворим пацієнтам у відділенні оновили матеріально-технічно базу. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопілььску міську раду.

Техніку оновили шляхом придбання нового обладнання. Також частину обладнання надали в якості благодійної допомоги.

Для оновлення операційного блоку було використано всі можливості, зокрема, залучено кошти за надані послуги лікарні від НСЗУ, частину коштів надано  з бюджету міста. Все більше людей, яким потрібне лікування серця та судин, обирають нашу лікарню №2. Операційна оснащена у відповідності до стандартів та вимог, тому лікарі можуть проводити операції будь -якої складності, — розповідає міський голова Сергій Надал.

За словами медиків, відділення лікарні багатопрофільне. Завдяки напрацюванням оперативні втручання, які виконують лікарі, є унікальними. 12 років тому у закладі почали оперувати гострий інфаркт, зараз лікарі можуть оперувати і гострий інсульт. Близько 1000 хворих щороку у лікарні отримають оперативне втручання. Впродовж 2023 року колективом лікарів  вперше в області запроваджені ендоваскулярні абляції серцевих аритмій, За 10 місяців цього року виконали близько 50 таких процедур.

Читайте також: Тернопільські лікарі провели унікальну операцію на серці (Фото)

Exit mobile version