У Тернополі намагалися підірвати “Porsche Cayenne”: офіційні деталі резонансної справи (Фото/Відео)

Фото: поліція Тернопільщини

Два вибухи у ніч на 9 листопада пролунали у Тернополі. Невідомий встановив саморобну вибухівку на автомобіль Porsche Cayenne, припаркований у дворі багатоповерхівки на вулиці Руській. Гранату він підірвав біля воріт господарського приміщення на вулиці Чумацька. Такими є офіційні деталі резонансої події, пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

Потерпілі  – родина приватного підприємця Тернополя. На обидві події виїжджали слідчо-оперативна група та екстрені служби. Слідчі, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки провели усі необхідні дії. 

У ході перевірки з’ясувалося, що невідома особа встановила саморобний вибуховий пристрій на капот автомобіля Porsche Cayenne. За попередньою версією, за кілька хвилин після цього стався вибух. Ніхто з людей не постраждав. Авто отримало незначні механічні пошкодження, – йдеться у повідомленні поліції.

За деякий час пролунав ще один вибух, але вже на вулиці Чумацькій. За попередньою інформацією, там невідомі підірвали гранати Ф-1.

Фото: поліція Тернопільщини

Дані факти поліцейські внесли в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 296 ККУ. Працівники поліції встановлюють обставини обох подій. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Читайте також: На Східному масиві в Тернополі провели навчання населення та екстренних служб (Фото)

Exit mobile version