На Східному масиві в Тернополі провели навчання населення та екстрених служб (Фото)

Фото: ТМР

Днями ще в одному мікрорайоні міста відбулося навчання з підготовки населення та відповідальних служб до можливих надзвичайних ситуацій у випадку блекауту та відсутності тепла, води й газу. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Цього разу навчання відбулося у двох будинках за адресами: вул. Героїв Крут, 4 та вул. Клима Савура, 5. Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував керівникам ОСББ і обслуговувального підприємства, оскільки ці будинки виконали поставлені завдання.

Для мешканців вище зазначених та навколишніх будинків найближчий пункт масового проживання визначили у школі №14. Під час навчання у школі також перевірили готовність резервного живлення, підключення генераторів, роботу польової кухні. Також визначили, чи є у достатній кількості місця для проживання, спальні мішки, аптечки, подача води й інші необхідні речі.

Такі навчання проводять на території всього Тернополя. Попередній раз підготовка населення відбувалась на вулиці Князя Василя Костянтина Острозького.
Більше: У Тернополі продовжують проводити навчання з підготовки до можливих блекаутів (Фото)

Exit mobile version