У Тернополі продовжують проводити навчання з підготовки до можливих блекаутів (Фото)

Фото: ТМР

Днями у Тернополі відбулося чергове навчання з підготовки населення та відповідальних служб до можливих надзвичайних ситуацій. Цього разу алгоритм дій відпрацювали на вул. Князя Василя Костянтина Острозького. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

У міськраді кажуть, що навчання проводять задля інформування населення як діяти у випадку, коли можливо буде відсутнє опалення, вода, газ та світло.

Продовжуємо підготовку міста до життя в можливих надзвичайних ситуаціях і водночас навчання тернополян як діяти при таких обставинах. Цього разу алгоритм дій у критичній ситуації показали для мешканців вул. Князя Василя Костянтина Острозького. Дякую керівнику обслуговуючого підприємства та голові ОСББ, які справилися з поставленим завданням, — розповідає міський голова Сергій Надал.

Далі тернополяни перейшли у школу №13. Заклад освіти вибрали як один із пунктів масового проживання населення на вул. Князя Василя Костянтина Острозького. Тут облаштоване укриття, є спальні мішки, каремати, продукти, генератор, а також  польова кухня.

Фахівці комунальних підприємств показали мешканцям, де у будинках точки подачі теплої та холодної води, подача опалення. Також тернополянам пояснли, де за необхідності можна перекрити воду і провести злив із системи водопостачання.

Читайте також: Понад 300 дерев та 32 кущі висадили у Тернополі в осінній період 

Exit mobile version