У Тернополі 4 військовослужбовців знову стали на ноги завдяки протезам (Фото)

Тернопільських медиків цього тижня іноземні фахівці навчати реабілітації в межах курсу “Складне протезування нижніх кінцівок та реабілітація”. В результаті 4 військовослужбовці змогли знову стати на ноги завдяки протезам. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську лікарню швидкої допомоги.

Це важливий крок у розвитку галузі, який відкрив нові можливості для професійного зростання та обміну досвідом між медиками, які працюють з постраждалими внаслідок війни в Україні.
Результати захоплюючі: чотири військовослужбовці Збройних сил України змогли встати на ноги всього за тиждень, завдяки протезам, виготовленим із сучасних матеріалів за інноваційними методиками, — йдеться у повідомленні лікарні.

Навчання провели інструктори зі США: протезист Едді Леопольдо Фуентезе та реабілітолог Патріша Янг. Курс реалізували за організатори з Protez Hub, Prosthetika, БО “Пацієнти України”, Разан Разан та КНП “Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги” в рамках проєкту “Реабілітація травм війни” за підтримки Швейцарії та Airlink.

Читайте також: Гепатит А виявили на Тернопільщині

Exit mobile version