Патрульні Тернопільщини виявили водія під дією наркотиків

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

На Тернопільщині патрульні виявили керманича, який мав явні ознаки наркотичного сп’яніння. Він порушив правила дорожнього руху та перебував у розшуку. Про це пише Файне місто з посиланням на Патрульну поліцію Тернопільської області.

Порушника виявили вчора, 31 жовтня, близько 12-ї години. Патрульні вимірювали швидкість руху транспорту за допомогою лазерного приладу TruCam. За перевищення швидкості на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине зупинили автомобіль Skoda.

Під час спілкування з водієм, поліцейські виявили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився, — йдеться у повідомленні поліції.

Окрім того, під час перевірки інформації про особу згідно з базами даних, патрульні з’ясували, що громадянин обмежений в праві керування транспортними засобами та перебуває в розшуку.

Правоохоронці повідомили про подію ініціатора розшуку. Також на водія склали постанову за перевищення обмежень швидкості руху та 2 протоколи: за керування автомобілем під час дії обмеження на керування та за керування у стані сп’яніння. Також чоловіка відсторонили від керування транспортним засобом.

Читайте також: Трактор на смерть придавив чоловіка на Тернопільщині

Exit mobile version