Трактор на смерть придавив чоловіка на Тернопільщині

Фото: поліція Тернопільщини

У вівторок, 31 жовтня, на дорогах Тернопільщини загинули двоє чоловіків. Життя одного з них обірвалося від трактора, який того придавив. Наразі триває слідство по цих смертельних ДТП. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Перша автопригода сталася близько 2-ї години ночі між селищем Заводське та селом Шманьківчики. Водій автомобіля “Opel Vectra” повідомив у поліцію, що збив людину. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, потерпілий – житель Чортківського району 1985 року народження. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення, але врятувати життя йому не вдалося. Водій попередньо тверезий. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю, – йдеться на сайті поліції.

В той же день ввечері на Кременеччині слідчі зареєстрували ще одну аварію з летальними наслідками. Житель села Білокриниця на тракторі «ЮМЗ» їхав додому через лісовий масив. Він не впорався з керуванням, техніка заїхала в яр та перекинулася. Трактор придавив 78-річного чоловіка до землі і він помер на місці ще до приїзду швидкої.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство. 

Читайте також: Судитимуть банкіра з Тернопільщини за переправлення 83 ухилянтів за кордон (Фото)

Exit mobile version