Волонтерці з Тернопільщини вручили Орден святої рівноапостольної княгині Ольги (Фото)

Фото: Олена Мудра

Волонтерці та керівниці благодійного фонду “Промінь сонця” Олені Мудрій вручили орден святої рівноапостольної княгині Ольги та грамоту від ПЦУ. Про це пише Файне місто.

Про нагородження Олена розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці. За її словами, грамоту підписав митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Вручив почесну відзнаку жінці митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор.

Дякую за довіру, дякую усім моїм друзям, волонтерам — це наша спільна нагорода, працюємо заради Перемоги України з перших днів, дякую нашим воїнам, які захищають нас на фронтах. Нехай Бог вас оберігає наші найдорожчі хлопці та дівчата! Ще один оберіг передано у добрі руки. Була рада подякувати митрополиту за непросту місію, адже отці проводжають усіх, хто на щиті, моляться за тих, хто воює і тих, хто загинув, — пише жінка.

Довідка

Орден святої рівноапостольної княгині Ольги — український недержавний орден, заснований Православною церквою України для вшанування людей за жертовну любов та віддану працю на благо Помісної української православної церкви і побожного народу. Орден має один ступінь. Нагородження здійснює Предстоятель ПЦУ.

Читайте також: Головнокомандувач ЗСУ нагородив “Золотим хрестом” військового з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version