Головнокомандувач ЗСУ нагородив “Золотим хрестом” військового з Тернопільщини (Фото)

Фотоколаж: Файне місто

Військовослужбовця Інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Івана Валерій Залужний нагородив нагрудним знаком “Золотий хрест”. Його боєць отримав за проявлену мужність і успішне виконання завдання під час бою. Про це пише Файне місто з посиланням на службу зв’язків з громадськістю інженерно-позиційного полку.

Іван з позивним “Малюк” родом із Чортківського району. Останні 8 років він жив та працював за кордоном. Перед повномасштабним вторгненням чоловік був на Батьківщині й згодом мав повертатися на роботу в іншу країну. Проте, вторгнення застало його вдома, тож з перших днів “Малюк” перебуває в лавах ЗСУ.

2022 рік змінив життя Івана . Живучи у Європі чоловік й гадки не мав, що невдовзі буде захищати рідну державу від російського агресора. Наразі більше ніж півтора року солдат Іван є водієм-машиністом екскаватора одного із підрозділів інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України, — розповідає пресслужба полку.

На сторінці полку розповідають, що Іван є найвищим та найбільшим військовим частини. Зріст військового становить 2 метри й 6 сантиметрів, а розмір взуття – 50-ий. Чимало спецодягу доводиться шити під замовлення, а взуття рідні та знайомі шукають за кордоном.

Періодично воїн перебуває на ротаціях. Разом із побратимами він виконує бойові завдання на різних напрямках нашої держави.

Нещодавно солдата за проявлену мужність і успішне виконання завдання під час бою почесною нагородою відзначив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Щиро вітаємо захисника з отриманням заслуженої відзнаки. Бажаємо сил та повернутися додому з перемогою!

Читайте також: Щорічний марш патріотів відбувся в Чорткові (Фото)

Exit mobile version