Майже 200 тисяч грн видурив псевдоволонтер у жителя Тернопільщини

Фото: мережа Інтернет

Фальшивий волонтер видурив у жителя Теребовлі велику суму грошей. 183 000 гривень, які чоловік перерахував шахраєві на авто та дрон, — зникли. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

До співробітників поліціїз заявою звернувся теребовлянин. За словами чоловіка, він мав намір придбати автомобіль та безпілотний літальний апарат для ЗСУ. Знайшов контакти чоловіка, котрий назвався волонтером. Незнайомець пообіцяв за вигідну ціну привезти з-за кордону необхідний транспорт та техніку. Ще у вересні чоловік перерахував за товар 183 тисячі гривень, однак ні авто, ні безпілотника так і не дочекався. Разом з грошима зник і псевдоволонтер.

Потерпілий із заявою звернувся до поліцейських. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 Кримінального кодексу.

Поліцейські вживають заходів, аби встановити особу зловмисника і застерігають краян не довіряти незнайомим особам, адже вони можуть виявитися не тими, за кого себе видають.

Читайте також: Продавали позашляховики, які привозили для ЗСУ: викрили злочинну групу на Тернопільщині (Відео/Фото)

Exit mobile version