Бельгійські волонтери привезли автомобілі для ЗСУ на Тернопільщину

Фото: Роман Полікровський

В межах благодійної місії на Збаражчину завітала делегація волонтерів з Бельгії. Вони привезли шість карет швидкої допомоги та джип, повністю завантажені необхідними ліками для військових. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Збаража Романа Полікровського.

За словами міського голови, благодійну місію організував волонтер зі Збаражчини Ігор Вітенько. Окрім ліків, іноземні волонтери також привезли медичне обладнання, інструменти та одяг. Все це відправлять у різні гарячі точки захисникам та захисницям України.

В приміщенні Збаразької міської ради наші іноземні партнери ознайомились з процесом укомплектування аптечок для військових та якістю їх наповнення. Відвідали бельгійські місіонери поранених хлопців, котрі проходять лікування у госпіталі, познайомились із медичним персоналом і подякували їм за важку, проте дуже важливу роботу, — ділиться деталями візиту Роман Полікровський.

Волонтер Ігор Вітенько сприяв передач 73 автомобілів для військових. В цьому випадку автомобілі швидкої допомоги придбані за благодійні внески, а медицину збирали лікарі з різних бельгійських міст.

Читайте також: На Тернопільщині відкрили меморіальні дошки двом загиблим воїнам (Фото)

Exit mobile version