На Тернопільщині відкрили меморіальні дошки двом загиблим воїнам (Фото)

Фото: Борсуківська ТГ

Днями у Борсуківській громаді відбулось урочисте відкриття меморіальних дошок загиблим воїнам: Друзю Роману Михайловичу та Опальку Тарасу Юрійовичу. Про це пише Файне місто з посиланням на сторінку громади в соцмережах.

Пам’ятні дошки бійцям встановили в селі Борщівка, в якому народились обоє військових.

Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді хлопці, у яких усе життя було попереду, то говорити ще важче і так боляче. Сьогодні у селі зʼявились памʼятні дошки, памʼятні знаки, які знову і знову будуть нагадувати кожному про кляту війну, про материнське та людське горе. Ми завжди повинні памʼятати про невимовний біль батьків, про діток, що залишились без тата, про дружину та наречену, що залишились без опори та підтримки… Ціна нашого спокою та мирного неба надто висока, занадто… — пишуть на сторінці громади.

Роман Друзь загинув 11 червня 2022 року поблизу міста Вугледар Донецької області під час артилерійського обстрілу. В нього залишилися дружина та двоє маленьких синочків.
Більше: “Йому би жити, піднімати синів на ноги”: на війні загинув Роман Друзь з Тернопільщини

Тарас Опалько був оператором відділення протитанкових ракетних комплексів взводу механізованого батальйону військової частини Збройних сил України. З 7 липня 2023 року вважався безвісти зниклим. 18 липня 2023 року в районі населеного пункту Дружба на Донеччині було евакуйовано тіло загиблого солдата.

Щирі співчуття сім’ям військових. Вічна та світла пам’ять Героям!

Читайте також: Звання Героя України просять посмертно присвоїти Цебринському Святославу з Тернопільщини (Петиція)

Exit mobile version