На Тернопільщині встановили меморіальну дошку воїну Руслану Водолазькому (Фото)

Фото: ПІдволочиський ліцей

На стіні Підволочиського ліцею встановили меморіальну дошку воїну Руслану Водолазькому. Про це пише Файне місто з посиланням на сторінку навчального закладу.

Військовий був випускником ліцею. Схилити голови та помолитися за душу Героя зібрались учні та працівники навчального закладу.

Сьогодні схиляємо голови в пам’ять випускника нашого ліцею – Руслана Водолазського, відважного воїна, сапера який загинув на Херсонському напрямку 19 жовтня 2022 року. Пам’ять буде жити вічно, так як і подвиг усіх, хто загинув у цій боротьбі, — йдеться у повідомленні Підволочиського ліцею.

Військовий був родом з Підволочиська.  Доброволець кілька разів приходив у військкомат з проханням відправити його на війну, але більше трьох разів йому відмовляли. Зрештою, у квітні 2022 року він відправився на фронт.

З 15 жовтня 2022 року Руслан вважався безвісти зниклим. Родичі до останнього не полишали надії, що він живий. Проте, 16 листопада при державному обміні тілами загиблих тіло Руслана упізнали рідні. Він загинув ще 19 жовтня.
Більше: На Херсонщині загинув військовий Руслан Водолазький з Тернопільщини

Вічна пам’ять тому, хто віддав своє життя за світле майбутнє України. Герої не вмирають!

Exit mobile version