На Херсонщині загинув військовий Руслан Водолазький з Тернопільщини

У боях за визволення Херсонщини загинув військовий Руслан Водолазький з Тернопільщини. Його тіло довго було у росіян і лише нещодавно передали додому. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Підволочиську селищну раду.

38-річний Руслан був родом з Підволочиська. Доброволець кілька разів приходив у військкомат з проханням відправити його на війну, але більше трьох разів йому відмовляли. Лише у квітні він таки відправився на захист України.

Зі слів сестри Вікторії, близько місяця від Руслана не було звістки. Надія, що він живий жевріла. Проте, 16 листопада при державному обміні тілами тіло нашого Героя було передали українській стороні і упізнали рідні. Він загинув ще 19 жовтня.

Руслан був простим і щирим, любив життя і не збирався вмирати, він пішов на війну з усмішкою і свідомо розумів, що своєю службою в ЗСУ він буде докладати максимум зусиль, звільняти від окупації міста і села, щоб люди, які там жили були щасливі в своїх домівках на рідній землі, – відгукуються про Героя у селищній раді.

Інформацію про зустріч тіла та похорон повідомлять додатково.

Щирі співчуття сестрі загиблого воїна та її сім’ї. Нехай Господь прийме його жертву та дарує вічний спочинок на небесах.

Читайте також: Більше тисячі людей прийшли попрощатись: на Кременеччині поховали двох молодих Героїв

Руслан Водолазький
Фото надала Підволочиська селищна рада
Exit mobile version