На Тернопільщині військовий зустрівся зі школяркою, яка намалювала для нього малюнок (Фото)

Фото: НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст.№5 - ДНЗ"

На урок української мови в 5-А клас Кременецької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 завітав військовий ЗСУ Богдан. Він зустрівся з дівчинкою, яка на початку повномасштабного вторгнення написала йому листа. Про це пише Файне місто з посиланням на сторінку навчального закладу.

П’ятикласниця Ганна Білосевич є авторкою малюнка, який Богдан зберігає по сьогоднішній день. Він вважає, що малюнок дівчинки є його оберегом.

На третій день повномасштабного вторгнення дівчинка Ганна Білосевич (тодішня учениця 4 класу) написала лист воїну-захиснику. Малюнок з листом попав до воїна Богдана, який поставив за ціль найти цю дівчинку і бути її захисником завжди, — розповідає працівниця навчального закладу Людмила Дубова.

Слова Богдана:”Я зрозумів заради кого воюю і кого захищаю” стали стимулом повернутися живим. Днями він повернувся з передової у відпустку та прийшов до дівчинки Ганнусі, щоб зустрітися і обійняти її.

Читайте також: Полеглому Андрію Олекшію з Тернопільщини просять посмертно присвоїти звання “Герой України” (Петиція/Фото)

Exit mobile version