Оприлюднили новий графік відключень електроенергії на Тернопільщині (Фото)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

“Тернопільобленерго” оприлюднили графік погодинного відключення електроенергії на цей тиждень. Відтак, 16 — 22 жовтня мешканці Тернополя та області можуть бути без світла 6 годин. Про це пише Файне місто з посиланням на ВАТ «Тернопільобленерго».

Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК “”Укренерго”” лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України, — пояснюють в ТОЕ.

У разі гострої необхідності застосовуватимуть вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. У разі відсутності потреби, у зазначені години вимикати електропостачання в споживачів не будуть.

Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні. Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.

Вимкнення, згідно графіку не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури . Графік вимкнення та список з розподілом на групи ви можете переглянути за посиланням.

Фото: ТОЕ

Читайте також: Стало відомо, коли у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон

Exit mobile version