Колишнього поліціянта з Тернопільщини підозрюють в підпільному виробництві тютюну (Фото)

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

В організації підпільного виробництва тютюну підозрюють колишнього інспектора поліції одного з районних відділень ГУНП в Тернопільській області. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

За даними слідства, правоохоронець організував у господарських приміщеннях на території одного з сіл Чортківського району виготовлення тютюну. Робив він це щонайменше з травня по вересень цього року без жодних дозвільних документів. Також на той час підозрюваний перебував на посаді інспектора відділення поліції.

До незаконної діяльності поліцейський залучив кількох місцевих мешканців, які сушили, подрібнювали, фасували сировину, закуплену у жителів прилеглих сіл.

Під час санкціонованих обшуків у «бізнесмена» вилучили понад 1 т 200 кг тютюну. Тож прибутки від незаконної діяльності, за попередніми даними, могли становити майже 400 тисяч гривень. На сьогодні інспектора звільнено з органів поліції, — повідомляють в прокуратурі.

Оперативний супровід у даному кримінальному провадженні забезпечили співробітники Тернопільського Управління внутрішньої безпеки ДВБ НП України та Управління УСБУ в Тернопільській області. Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Управління СБУ в Тернопільській області.

Читайте також: Поліцейські розшукали тернополянина, який обкрадав водомати (Відео)

Exit mobile version