Поліцейські розшукали тернополянина, який обкрадав водомати (Відео)

Фото: ГУ Нацполіції в Тернопільській області

Упродовж двох місяців 39-річний чоловік обкрадав свого колишнього роботодавця. Він крав гроші з водоматів, розташованих у Тернополі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

До поліції звернувся місцевий підприємець. Чоловік повідомив, що з його водоматів, встановлених на масиві “Дружба”, невідомі викрадають гроші. Частину крадіжок зафіксували камери відеоспостереження. 

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції вийшли на слід підозрюваного. Після того, як правоохоронці зібрали достатню доказову базу і встановили його місцеперебування крадія, прийшли до нього з підозрою.

У ході розслідування з’ясувалося, що зловмисник після звільнення мав ключі від водоматів. Впродовж дня він ходив і витягав гроші з автоматів. За серпень-вересень із шести водоматів зникло 11 тисяч гривень. 

Чоловік у скоєному зізнався. У поле зору правоохоронців він потрапляє вперше. Тернополянину оголосили підозру відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Тернопільщині зловили посадовця на хабарі (Фото)

Exit mobile version