На Тернопільщині зловили посадовця на хабарі (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині оперативники затримали на хабарі. Він обіцяв виготовити нелегальні документи за 35 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільської області.

За даними слідства, обвинувачений – працівник Національного природного парку «Дністровський каньйон». Чоловік, зловживаючи своїм службовим становищем, вимагав 35 000 гривень за допомогу у виготовленні документів.

Він пообіцяв підприємцю гарантовано отримати дозвола для проведення сплавів по річці Дністер та туризму на території природно-заповідного фонду.

Фото: поліція Тернопільщини

Під час слідчо-оперативних заходів, проведених під процесуальним керівництвом Чортківської окружної прокуратури, правоохоронці піймали хабарника “на гарячому” – під час отримання обумовленої суми. Посадовця затримали згідно зі статтею 208 КПК, – зазначили у поліції.

Станом на 5 жовтня вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до частини 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Нелегальну кондитерську продукцію виготовляли в Тернополі

Фото: поліція Тернопільщини
Exit mobile version