Кількість загиблих через ракетний удар по селу Гроза на Харківщині зросла до 52 (Фото)

Фото: Ігор Клименко

Через російський удар «Іскандером» по кафе в с. Гроза Куп’янського району на Харківщині загинули 52 людини, 4 вважаються безвісти зниклими. Про це пише Файне місто з посиланням на начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За уточненими даними, в с. Гроза Куп’янського району внаслідок ракетного удару загинули 52 людини, 6 людей отримали поранення, – йдеться у повідомленні.
Фото: ДСНС

Як пояснили в пресслужбі ОВА, наразі зібрані всі дані з прізвищами, наявні всього 58 тіл (одне з яких фрагментарне).

51 людина загинула. Одразу було 7 поранених, одна жінка померла у лікарні. Тож загальна кількість жертв 52, – сказали в адміністрації.
Фото: ДСНС

Начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що наразі четверо осіб вважаються зниклими безвісті, із них двоє – діти, тіла яких можуть бути серед неідентифікованих фрагментів.

Нагадаємо, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в рідному селі. Було відомо, що 51 людина загинула, зокрема син, невістка та дружина загиблого воїна. Ще шестеро людей отримали поранення. Всі у важкому стані.

Фото: ДСНС

За інформацією правоохоронців, удару по кафе росіяни завдали ракетою “Іскандер-М”, її уламки вилучено з місця трагедії.

За даними начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, вдалося встановити особи 35 загиблих, решта тіл дуже понівечені. У родичів будуть відбирати зразки ДНК для ідентифікації всіх жертв.

У зв’язку з масовою загибеллю цивільних громадян внаслідок терористичної атаки російських військ на Харківщині оголошена триденна жалоба з 6 по 8 жовтня.

Читайте також: У Тернополі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого спецпризначенця Віктора Мельниченка (Фото/Відео)

Фото: ДСНС
Exit mobile version