Поліцейську станцію відкрили в одному з мікрорайонів Тернополя (Фото/Відео)

Фото: ГУ Нацполіції в Тернопільській області

Вчора, 3 жовтня, у мікрорайоні “Кутківці” запрацювала нова поліцейська станція. Тепер майже сім тисяч жителів Тернопільської територіальної громади зможуть вчасно отримувати допомогу та скористатися поліцейськими послугами за місцем проживання. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Сергія Зюбаненка, реалізація безпекових ініціатив у громадах – важлива і люди мають відчувати себе захищеними.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно розвивається на Тернопільщині. Ми розуміємо, що не тільки віддалені громади мають мати свого поліцейського офіцера, а й мешканці мікрорайонів Тернополя мають отримувати якісні поліцейські послуги, — каже очільник ГУНП в Тернопільській області.

На поліцейській станції у Кутківцях працюватиме поліцейський офіцер громади Назар Микитін. Торік він подав свою кандидатуру на цю посаду, пройшов конкурсний відбір та навчання.

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що за сприяння громади для комфортної роботи з громадянами офіцера поліції забезпечили усім необхідним для служби: облаштували кабінет, надали техніку. Для оперативного реагування на виклики шериф має у своєму розпорядженні автомобіль.

Поліцейський офіцер громади запевнив, що і надалі докладатиме усіх зусиль, аби люди йому довіряли.

Читайте також: На Чортківщині відкрили нову поліцейську станцію (Фото/Відео)

Exit mobile version