На Чортківщині відкрили нову поліцейську станцію (Фото/Відео)

Фото: ГУ Нацполіції в Тернопільській області

У Більче-Золотецькій громаді на Чортківщині розпочала роботу нова поліцейська станція. Тепер поліцейські послуги зможуть отримувати понад чотири тисячі мешканців навколишніх сіл. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

У межах реалізації безпекового проєкту підшукали відповідне приміщення, провели там капітальний ремонт та закупили необхідну техніку. У службовому кабінеті встановили систему відеоспостереження, до якої приєднані камери відеонагляду, розміщені у населених пунктах територіальної громади.

На урочистому відкритті станції діти привітали поліцейських з початком роботи нового осередку безпеки. Службове приміщення та автомобіль освятили священники.

Поліцейським офіцером громади став старший лейтенант Володимир Гоменюк. Він — місцевий житель, тож добре знає мешканців громади та орієнтується у їх потребах.

Нагадуємо, що нещодавно в рамках реалізації безпекового проєкту “Поліцейський офіцер громади” поліцейську станцію відкрили у селі Товстолуг Великогаївської громади.
Більше: Нова поліцейська станція з’явилася в одному з сіл Тернопільщини (Фото/Відео)

Exit mobile version