Нова поліцейська станція з’явилася в одному з сіл Тернопільщини (Фото/Відео)

Фото: Тернопільська ОВА

В рамках реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади” на Тернопільщині з’явилася ще одна поліцейська станція. Її відкрили у селі Товстолуг Великогаївської громади. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Станція обслуговуватиме 15 населених пунктів, де проживає понад 11 тисяч людей. У службовому приміщенні зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання.

Це одна з перших громад, яка взяла участь у цьому проєкті. Все більше громад Тернопільщини приєднуються до безпекової ініціативи і хочуть мати свого шерифа на території проживання, — пишуть в ОВА.

Великогаївська громада одна із перших долучилася до проєкту “Поліцейський офіцер громади”. Безпековий поліцейський осередок облаштували в центрі громади, аби місцевим було зручніше отримувати необхідну допомогу.

Безпека в громадах є пріоритетом номер один для нас. Хлопці, які повернуться з Перемогою, побачать зовсім інші громади, іншу країну і вони мають бути спокійні, що їхні сім’ї та родини знаходяться в безпеці, — зазначає очільник обласної поліції Сергій Зюбаненко.

Відкриття станції стало важливою подією для усієї громади. Місцева дітвора привітала поліцейських театралізованим дійством.

Читайте також: На Тернопільщині створили 2 нових Дія.Центри (Фото)

Exit mobile version