Нетверезий чоловік накинувся на собаку та її власницю на Тернопільщині (Відео)

Фотоколаж: Файне місто

У Чорткові чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, влаштував конфлікт з місцевою жінкою та накинувся на її собаку. Про це повідомляє Файне місто.

Відео конфлікту на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив активіст Роман Довбенко. За його словами, нападником є суддя Бережанського районного суду. Роман стверджує, що саме він спровокував конфлікт та першим почав кривдити тварину. Та, захищаючись, вкусила чоловіка.

Недосуддя Василь, який попередньо пройшов повз спокійну собаку, яка його навіть не понюхала, вирішив повернутися назад, щоб з особливим цинізмом назвати її власницю «зіркою інстаграму», подихати на неї своїм перегаром. А також, продовжуючи проявляти агресію, ще й ловив рукою спокійну собаку та злобно смикав нею. Такими хуліганськими діями суддя сам спровокував собаку, яка захищаючись вкусила його… — пише Роман Довбенко.

Також активіст каже, що суддя та його родичі не впускали жінку та собаку на власне подвір’я, а згодом нападник вдарив по руці дівчину.

Це мабуть була його така помста за те, що його вкусила собака на яку він сам і напав…
Також з відео видно, що і підліток – родич судді добре навчений проявляти агресію проти дівчат… — йдеться у повідомленні активіста.

Читайте також: Військового не пустили в тернопільський заклад через форму (Фото/Відео)

Exit mobile version