Військового не пустили в тернопільський заклад через форму (Фото/Відео)

Фотоколаж: 24 канал

Днями у Тернополі бійця ЗСУ не пустили в один з місцевих закладів. Таку поведінку працівники аргументували тим, що у закладі нібито діє “дрес-код”, який встановила адміністрація. Про це повідомляє Файне місто.

У мережі з’явилось відео, на якому охоронці не пропускають солдата в заклад . Підставою для заборони перебування у приміщенні закладу стали військові штани, в які був одягнутий боєць. Військовий був обурений таким рішенням охоронців. Він казав, що воював на Донбасі, приїхав з Авдіївки у відпустку, але його так і не пустили у заклад. Охоронці, які були на вході, почали казати, що відповідно до рішення адміністрації є “дрес-код”, нібито через який чоловіка і не пустили.

Це не наше рішення, це – адміністрація. Не треба тут якось “виступати”. Тут не у військових справа, у нас дрес-код є. Просто камуфляжні штани у нього, — сказав охоронець.
У відео присутня ненормативна лексика!

Коли ситуація набула розголосу, адміністація попросила вибачення на сторінці однієї із соцмереж. При цьому вони заявили, що подібна ситуація більше не повториться.

Друзі, нам дуже прикро, що сьогодні сталася непритаманна нам ситуація. Це помилка з нашої сторони. Наш заклад та наша команда щиро поважає наших захисників, та завдячуємо військовим за можливість працювати! Ми щиро просимо вибачення за дану ситуацію, яка більше не повториться в нашому закладі! — йдеться у зверненні адміністрації.

Військового згодом все-таки пропустили в заклад.

Читайте також: Техніку та обладнання передали для однієї з військових частин Тернополя (Фото) 

Exit mobile version