Проща військових відбувалася у Марійському духовному центрі “Зарваниця” (Фото)

Фото: Тернопільський обласний ТЦК та СП

Минулих вихідних, 16-17 вересня, відбулося ювілейне ХV Всеукраїнське військове паломництво до Зарваниці. Десятки захисників та їхніх родин молилися за перемогу України. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський обласний ТЦК та СП.

Організував прощу Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ. Участь взяли військовослужбовці, їхні родичі та родини полеглих захисників України.

Основна тема цьогорічного паломництва сформульована словами апостола Павла «Покликані до свободи» (Гал. 5, 13). У ці дні до Марійського духовного центру з’їхалися військовослужбовці, ветерани та члени їхні родин, військові капелани та родини загиблих воїнів. У паломництві взяли участь заступник начальника Служби військового капеланства Збройних сил України полковник Любомир Якібчук, в.о. заступника командувача по роботі з особовим складом Національної гвардії України полковник Віталій Шум та начальник Служби військового капеланства НГУ полковник Олександр Іздебський, – йдеться у повідомленні центру комплектації.

Читайте також: Захиснику Андрію Чигурі з Тернопільщини просять посмертно присвоїти звання “Герой України” (Петиція)

Exit mobile version