У Львові загорівся склад внаслідок атаки БпЛА (Фото/Відео)

Наслідки нічної атаки росіян по Львову // Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Під час нічної атаки росіян у Львові сталося три влучання дронів-камікадзе у складські приміщення. Внаслідок влучання є постраждалі та загиблі. Про це повідомляє Файне місто.

Про атаку повідомили мер Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОВА Максим Козицький. Через влучання сталася пожежа на промисловому складі. Полум’ям було знищено 3 складські приміщення. Це склади з вікнами, побутовою хімією, а також приміщення де зберігала гуманітарну допомогу благодійна місія КАРІТАС-СПЕС. Загалом площа загорання близько 10 тисяч метрів квадратних.

За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили ПВК «Захід» збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області, — повідомляє Максим Козицький.

Займання є ще досі у чотирьох локаціях. Над гасінням вогню працюють близько 125 працівників ДСНС та понад 30 одиниць техніки.

Станом на 10:20, відомо про 2-ох постраждалих та 1-го загиблого. З-під завалів дістали жінку та 26-річного хлопця. Постраждала госпіталізації не потребувала, натомість хлопець отримав відкритий перелом кінцівки. Він вже у лікарні і йому надають всю необхідну допомогу. Також під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі.

11:52

На місці виявили ще одного потерпілого. Це 68-річний чоловік. У нього — різана рана правої стопи. Медики допомогли постраждалому на місці.

Пожежу досі ліквідовують.

Матеріал оновлюється

Читайте також: Сергій Надал нагородив тернопільських рятувальників з нагоди професійного свята (Фото)

Exit mobile version