Сергій Надал нагородив тернопільських рятувальників з нагоди професійного свята (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

З нагоди Дня українського рятувальника міський голова Сергій Надал привітав та нагородив рятувальників 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини 1-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

В Україні День українського рятувальника відзначають щороку 17 вересня. Цього дня також вшановують ікону Матері Божої «Неопалима Купина», що є святинею для людей, які приборкують вогонь, та захисницею від пожеж і блискавок.

З нагоди свята міський голова вручив рятувальникам подяки, цінні подарунки і нагородні знаки міського голови.

Робота рятувальника — надзвичайно відповідальна. Вона потребує максимального вкладу і професійності, адже ви рятуєте життя людей. З нагоди професійного свята дякую вам за мужність, відданість і відвагу. У зв’язку з війною у вас з’явилася додаткова відповідальність, бо окрім основної роботи ви розміновуєте території, першими прибуваєте на місце надзвичайних подій і ліквідовуєте наслідки ворожих обстрілів, — відзначає міський голова.

Сергій Надал подякував рятувальникам, які виконали і зараз продовжують виконувати свої обов’язки в зоні зіткнень, рятуючи мирне населення. Він побажав їм міцного здоров’я, професійного росту, живими і неушкодженими повертатися додому та якнайшвидшої перемоги.

Читайте також: Звання “Герой України” просять посмертно присвоїти захиснику Олегу Дробоцькому з Тернопільщини (Петиція)

Exit mobile version