Шахрай викрав 50 тисяч грн з банківської картки кременчанки

Фото: мережа Інтернет


До співробітників поліції звернулась жителька Кременецького району. Налякавши пенсіонерку втратою коштів, зловмисник вивідав дані банківської картки та зняв 50 тисяч гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Як розповідає потерпіла, їй зателефонував якийсь чоловік. Він назвався представником банківської установи і попередив про те, що негайно потрібно перереєструвати картку, адже сталося влучання ворожої ракети в підстанцію, тому можуть бути проблеми з банківською системою. Налякана пенсіонерка не стала нічого з‘ясовувати і зробила усе, як їй рекомендував незнайомець. Згодом отримала сповіщення, що з картки знято 50 тисяч гривень.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею шахрайство.

Поліцейські застерігають не довіряти зловмисникам, котрі називаються працівниками банків, не вирішувати питання щодо карток у телефонному режимі та не повідомляти свої реквізити.

Читайте також: Переправляли зброю із зони бойових дій на захід України: тернопільські поліцейські викрили злочинний канал (Фото/Відео)

Exit mobile version