Учнів Тернопільського навчального закладу відзначили грамотами від Головнокомандувача ЗСУ

Фото: Тернопільська міська рада

Учні Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. Михайла Паращука отримали грамоти від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Під час першого уроку директор освітнього закладу Іван Грищук, за дорученням командування Тернопільського міського ТЦК СП, вручив грамоти команді джурівців «Сокіл». Вони стали переможцями обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів фахової перед вищої, професійної (професійно-технічної) освіти.

Грамоти для тернополян передали від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного за сприяння Збройним Силам України у наближенні Перемоги над ворогом.

Рій «Сокіл» у складі Ковальчук Діани, Іщук Ірини, Волошина Вадима, Дробоцького Олександра, Гуриновича Володимира, Налізьоного Михайла, Хемія Романа та Вербіцького Ярослава тепер у своїй скарбниці нагород матимуть, мабуть, одну з найважливіших – від генерала та людини, від стійкості якої зараз залежить майбутнє нашої країни.  

Вітаємо тернополян з отриманням нагороди та бажаємо надалі успіхів і нових досягнень!

Читайте також: Офіцера з Тернопільщини нагородили Срібним Хрестом (Фото)

Exit mobile version