Офіцера з Тернопільщини нагородили Срібним Хрестом (Фото)

Військового офіцера з Підволочиська Назарія Бойка Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив Срібним Хрестом. Про це пише Файне місто з посиланням на Підволочиську селищну раду.

Назарій Бойко народився у Підволочиську 3 жовтня 1997 року. Після закінчення школи у 2015 році відчув потяг до військової справи, тому поступив в Одеську військову академію. Під час навчання у 2017 році брав участь у військовому параді в Києві. Закінчив її у 2019 році, отримавши звання лейтенанта. Далі почав служити у військовій частині А 3215, славнозвісній 44-тій окремій артилерійській бригаді.

Фото: Підволочиська селищна рада

З 2019 по 2021 роки брав участь в АТО. У горезвісному лютому 2022-го Назар з побратимами вже був на білоруському кордоні, тримаючи оборону.

24 червня 2023 йому присвоїли звання майора. Наказ про присвоєння почесного нагрудного знака оприлюднили ще 25 квітня 2023 року.

Назарова сімʼя щиро радіє усіма добрим новинам з фронту. Рідні шкодують, що цього не бачить батько Ярослав, який теж воював разом з сином, але, на жаль, загинув 17 жовтня 2022 року.

Пишаємося досягненнями наших воїнів-земляків та чекаємо усіх живих та здорових вдома з Перемогою!
І як завжди говорить Назар своїй сімʼї: «Я вас усіх сильно люблю! Вірте в нас, довіряйте ЗСУ – все буде добре! З нами Бог, з нами Перемога!», – додали у селищній раді.

Читайте також: Нагрудним знаком нагородили пресофіцера Юрія Кульпу з Тернопільщини

Exit mobile version