Розтратив чуже майно на понад 17,5 млн грн: підозрюють ексдиректора підприємства на Тернопільщині

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Ексдиректора приватного підприємства на Тернопільщині підозрюють у розтраті чужого майна на понад 17,5 млн грн. Йому повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 і ч. 1 ст. 209 КК України. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, одна з компаній уклала з приватним підприємством договір про зберігання зерна ріпаку для подальшого перероблення на ріпакову олію. Однак, тодішній директор скористався цим на свою користь.

Директор ПП без погодження з власником реалізував понад 902 т чужої ріпакової олії вартістю понад 17,5 млн грн, яка зберігалася у складських приміщеннях підприємства у м. Ланівці та доставив її покупцеві у Республіці Польща.
Частину незаконно отриманих за ріпакову олію грошових коштів підозрюваний легалізував, конвертувавши їх у понад 3,5 млн грн, – зазначили у прокуратурі.

Станом на 4 вересня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави розміром понад 1,9 млн грн. Розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області.

Читайте також: На Тернопільщині жінка втратила майже 40 тис грн через фальшиві інвестиції 

Exit mobile version