На Тернопільщині жінка втратила майже 40 тис грн через фальшиві інвестиції

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Майже на 40 тисяч грн шахраї обдурили жительку Великобірківської громади, обіцяючи прибутки через інвестування. Ні заробітку, на повернення коштів жертва не отримала. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Зі слів потерпілої, інформація про вкладення коштів і великі доходи з’явилася в одному з телеграм-каналів. Вона перейшла за посиланням, і її зацікавив такий вид заробітку, адже умови були дуже вигідні. Жінка інвестувала майже 40 тисяч гривень, однак ні прибутків не отримала, ні можливості повернути вкладене.

Фахівці радять не спокушатися на вигідні умови так званих інвестиційних фондів. Аби більш-менш успішно інвестувати, потрібно хоча б поверхнево розбиратися в основах інвестування, або отримати незалежну консультацію щодо інвестиційного проекту.

Не потрібно вірити в обіцянки захмарних прибутків: ніхто не буде платити великі відсотки. Також слід перевіряти репутацію проєкту через пошукові запити в Інтернеті, а також сам сайт, компанію, ліцензію, контакти, тексти користувацьких угод.

Ніколи не довіряйте інвестиційним пропозиціям, які знайшли не ви, а вони самі до вас нав’язуються телефоном, месенджером або поштою, адже, частіше за все, вони можуть виявитись шахрайськими схемами.

Читайте також: На Тернопільщині зловили водія з підробленим документом

Exit mobile version