На війні загинули 21-річний та 22-річний захисники з Тернополя (Фото)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Одразу 2 сумні звістки надійшли з фронту до Тернополя. На війні загинули молоді захисники: 21-річний Олег Захарків та 22-річний Давид Єгоров. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Тернополя Сергія Надала.

Життя Олега Захарківа обірвалося на Запоріжжі 27 серпня під час виконання бойового завдання.

Ангелом повертається додому ще один Герой. На передовій, мужньо захищаючи нашу рідну землю від загарбників, загинув Захарків Олег Віталійович (19.06.2002 р.н.). Його душа увійшла у вічність 27 серпня під час виконання бойового завдання у Запорізькій області. Йому було всього лише 21 рік. Низький уклін захиснику за сміливість, мужність та патріотизм! Висловлюємо найщиріші співчуття родині та близьким. Вічна пам’ять нашому Герою!, – йдеться у повідомленні Сергія Надала.
Олег Захарків
Фото: ТНВК “Школа-ліцей 6 ім. Н. Яремчука”

Давид Єгоров поліг 29 серпня теж у Запорізькій області під час виконання бойового завдання.

Тернопіль у скорботі. Ще одна сумна звістка надійшла до нашої громади. На передовій віддав своє життя Єгоров Давид Артемович (13.03.2001 р.н). Його життя обірвалося 29 серпня у Запорізькій області під час виконання бойового завдання. Молодий Герой загинув у віці 22 років. Найщиріші співчуття рідним та близьким Давида! Назавжди у нашому серці та у нашій пам’яті! Молимося за упокій воїна, царство йому небесне!, – йдеться у повідомленні міського голови Тернополя.

Про дату і час чину поховання повідомимо згодом.

Колектив студії Файне місто висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам відважних молодих Героїв Олега і Давида! Розділяємо біль непоправної втрати разом з вами. Вічна слава і пам’ять захисникам!

Читайте також: На Тернопільщині встановили меморіальну дошку полеглому захиснику (Фото)

Exit mobile version