На Тернопільщині встановили меморіальну дошку полеглому захиснику (Фото)

На Тернопільщині встановили меморіальну дошку захиснику Миколі Тернопільському. Він загинув на війні з російськими окупантами. Про це пише Файне місто з посиланням на Заліщицьку міську раду.

Відкриття відбулося 29 серпня в день памʼяті Героїв, які загинули здобуваючи незалежність, обороняючи територіальну цілісність держави. Меморіальну дошку захиснику України – Миколі Тернопільському встановили на фасаді Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого НУБіП України.

Багато гарних та зворушливих слів було сказано про нашого захисника, старшого солдата Національної гвардії України – Миколу Тернопільського.
Усі ми пам’ятатимемо нашого воїна як доброго, працьовитого, веселого, а головне – патріота своєї країни. Адже він виконав свій обов’язок перед Батьківщиною, захищаючи нас, – зазначили у Заліщицькій міськраді. – Наш герой з Меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом студентів і весь колектив коледжу та нагадуватиме кожному з нас, що Він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні..

Спочивай Герою! Твій подвиг не буде забутим! Вічна слава та пам’ять захиснику!

Читайте також: Просять присвоїти звання Героя України загиблому Валерію Гинді з Тернополя (Петиція/Відео)

Exit mobile version