Струнь – вільний: у Тернополі суд закрив справу чоловіка, який на смерть збив двох дівчат

Фото з судового засідання з 25.01.2022 // Джерело: Файне місто

У Тернополі звільнили Олега Струня від кримінальної відповідальності. Справу про смертельну ДТП у Петриках – закрили. Про це пише Файне місто з посиланням на ухвалу Тернопільського міськрайонного суду № 607/15916/21 від 07.08.2023.

Згідно з документом, Олега Струня звільнили від кримінальної відповідальності за обвинуваченням у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.286 та ч.1 ст.135 КК України. Водночас кримінальне провадження за №12012210180000089, внесене в ЄРДР 08 грудня 2012 року за даними фактами – закрили у зв`язку із закінченням строків давності.

Речовий доказ у кримінальному провадженні – автомобіль марки «Опель Омега», що знаходиться на зберіганні в сторони обвинувачення, – залишили там же.

Передісторія

Нагадаємо, 18 років тому Олег Струнь збив на смерть людей і втік. Тоді під колесами авто загинули дві подруги 16-ти та 18-ти років. Трагедія трапилася у селі Петриків.

Машина врізалася в дівчат на величезній швидкості. У темряві Світлану побачили не відразу. Місцеві жителі припускають, що її тіло пронеслося на капоті автомобіля ще метрів зо 30, а тоді впало. Смерть Наталі Гнатієвич була не менш жахливою. Дівчина вдарилася головою об лобове скло з такою силою, що пробила його. Уламки перерізали шию, і голова опинилася в салоні смертоносної машини, поруч із водієм-убивцею.

Не зважаючи на прохання батьків, частину тіла однієї із дівчат до моменту похорону не повернули. Лише опісля поховання голову знайшли. Батькам Наталії Гнатієвич довелося ще раз пережити момент прощання з донькою.

Більше – у попередніх відеоматеріалах Файного міста: 

Exit mobile version