Тернопільські першокласники отримають сучасні ортопедичні шкільні ранці (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Тернопіль отримав чергову гуманітарну допомогу увід німецької благодійної організації Синьо-Жовтий Хрест (Blau-Gelbes Kreuz e.V.). Цього разу першокласникам передали сучасні ортопедичні шкільні ранці. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Цьогоріч завдяки співпраці нашого міста та Німецько-Української благодійної організації Синьо-Жовтий Хрест Blau-Gelbes-Kreuz e.V. чудові ортопедичні наплічники отримають першокласники, чиї батьки захищають нашу державу сьогодні або є військовими медиками, які втратили когось з батьків через військові дії, дітки, що підуть у перший клас, багатодітних чи малозабезпечених сімей та інші, – зазначає міський голова Сергій Надал. –  Ранці вже доставлені до нашого міста. Усі наплічники додатково доукомплектовуємо канцелярією. Дякуємо нашим партнерам.
Фото: Тернопільська міська рада

Шкільні ранці передбачені для таких категорій:

Фото: Тернопільська міська рада

Шкільні ранці видаються лише за умов попередньої реєстрації та пред’явлення усіх необхідних документів.

Для отримання ранця першокласника необхідно попередньо зареєструватись за наступною електронною адресою Schulranzen@bgk-verein.de та надати наступну інформацію:

  1. повне ім’я дитини та батьків;
  2. контактний телефон;
  3. дата народження дитини;
  4. місце проживання;
  5. підставу видачі (наприклад: батьки військові);
  6. вказати назву навчального закладу, до якого цього року дитина піде навчатись.
  7. прикріпити наступні документи: свідоцтво про народження дитини,   довідку про військову службу когось з батьків чи довідку про те, що сім’я є багатодітна, малозабезпечена чи внутрішньо переселена.

Важливо! Всі особисті дані будуть використовуватися лише в рамках проєкту для звітності та контролю отримання гуманітарної допомоги.

Організатори заохочують в обмін на рюкзак першокласника приносити дитячі малюнки на наступні теми:

  1. Дружба між Німеччиною та Україною;
  2. Вдячність Німеччині за підтримку України;
  3. Дружба між школами Німеччини та України;
  4. Діти України та Німеччини – за Європейське майбутнє України.
Фото: Тернопільська міська рада

Нагадаємо, у березні цього року благодійна організація з міста Кельн, Німеччина, за логістичної підтримки CBG – Chernivtsi Business Group та міської ради Тернополя надала 108 Пакунків малюка (Babybox) для новонароджених дітей із сімей військовослужбовців, переселенців, малозабезпечених та багатодітних родин. Їх можна і надалі отримати в Тернопільському міському територіальному центрі за пред’явленням відповідних документів за адресою вул. Миколи Лисенка, 8.

Читайте також: Перевірка укриттів і розробка формату: як школи Тернополя готуються до навчального року

Фото: Тернопільська міська рада

Exit mobile version