“З добрими людьми легше пережити цю війну”: історія сім’ї із Запоріжжя, яка живе на Тернопільщині (Відео)

Скриншот з відео БФ "Карітас Тернопіль"

До Тернополя Марина із сім’єю приїхала із Запоріжжя. Згодом родина поселилася у селі Пробіжна, де ще досі в них виникають труднощі. Однак, вони не покладають рук, працюють та наближають перемогу. Про це пише Файне місто з посиланням на БФ “Карітас Тернопіль”.

Від війни Марина тікала, будучи вагітною. Дорога була тривалою і вкрай важкою. У жінки був великий страх, що виїхати із Запоріжжя не вдасться, адже дороги постійно обстрілювали.

Її чоловік зізнається, найбільше боявся за маленьку донечку та вагітну дружину. Адже його головна задача була – вивести їх з прифронтового міста і зберегти від росіян.

Попри складний шлях родина не втратила віру в світле майбутнє та добрих людей. Сім’я поселилася у селі Пробіжна. Вже там жінка народила ще одну дитину.

Сім’я продовжує будувати нове життя. Облаштуватися їм ще важко, тому допомозі дуже радіють.

Ми дуже вдячні, що нас прийняли на Тернопільщині. Ми вдячні, що нашим дітям час від часу допомагають речами, підгузками, продуктами та засобами гігієни. З добрими людьми трохи легше пережити цю війну, — каже родина.

Переселенці у Пробіжній не сидять склавши руки. Вони ліплять вареники для ЗСУ, орендують город, вирощують овочі та з нетерпінням очікують на перемогу України.

Читайте також: “Війна навчила мене цінувати кожну секунду життя”: історія бійця з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version