У Тернополі зловили наркоторговця (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі 20-річний чоловік незаконно зберігав наркотичні та психотропні речовини. Злочинну діяльність зловмисника документували майже пів року. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП Тернопільської області.

Як з‘ясувалося, юнак замовляв через інтернет-магазини канабіс та психотропні солі, фасував їх та зберігав з метою подальшого збуту. Під час поверхневого огляду у зловмисника поліцейські виявили та вилучили 90 згортків з речовиною зеленого кольору. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Ще майже пів кілограма психотропних речовин було вилучено у помешканні закладчика під час санкціонованого обшуку. Усі вилучені речові докази поліцейські відправили на експертизу.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Станом на 15 серпня вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі. Процесуальний нагляд у даному кримінальному провадженні здійснює Тернопільська окружна прокуратура.

Читайте також: На Тернопільщині масово отруїлися люди після відвідування суші-бару

Exit mobile version