На Тернопільщині масово отруїлися люди після відвідування суші-бару

Фото ілюстративне // Джерело: Pexels

У Збаразькій громаді на Тернопільщині масово потруїлися люди. Як виявилося, їм стало зле після відвідування нового суші-бару. За справу взялися поліцейські. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП у Тернопільській області.

Інформацію про масове отруєння людей після прийому їжі в одному із місцевих закладів харчування правоохоронці виявили у ході моніторингу соціальних мереж.

З‘ясувалося, 12 серпня у Збаражі було відкриття нового суші бару. Вже 13-14 серпня 17 його відвідувачів звернулися до інфекційного відділення Збаразької центральної лікарні з ознаками отруєння. Як нам стало відомо від очевидців, потерпілих значно більше, але не всі зверталися по допомогу до медзакладу.

Лікарі медичної установи на запит поліцейських підтвердили інформацію про масове звернення пацієнтів, а також повідомили про подію санепідемстанцію та співробітників Держпродспоживслужби. Фахівці відібрали необхідні взірці їжі для лабораторних досліджень, – зазначили у поліції.

Наразі заклад харчування не працює. Його власники співпрацюють з поліцією та контролюючими установами. На інстаграм-сторінці суші-бару просять вибачення у відвідувачів.

Скриншот зі stories суші-бару

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу – порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

Читайте також: Масштабна ДТП сталася у Тернополі: є поранені 

Exit mobile version