Масштабна ДТП сталася у Тернополі: є поранені

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У п’ятницю, 11 серпня, в Тернополі сталася масштабна ДТП – зіткнулися 4 автомобілі. Поранених госпіталізували до лікарні. Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільщини.

За даними поліції, автопригода сталася близько 16.45 години на вулиці Львівській. В результаті постраждали двоє людей: водій та пасажир

Водій мікроавтобуса «ІVECO», не дотримавшись дистанції, в’їхав у автомобіль «Mitsubishi Grandis», який рухався попереду. У результаті мінівен відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з двома транспортними засобами – «Volkswagen T4» та «Volkswagen Touran». У результаті ДТП травми отримали водій «Volkswagen Touran» та пасажир мікроавтобуса «Volkswagen T4». Їх доправили до лікарні, – зазначили у відділі комунікації поліції.

До слова, у суботу в Бучачі сталася смертельна ДТП – зіткнулися легковик і скутер. За попередніми даними, водій «ВАЗ-21099» здійснював обгін скутера. У цей час скутерист повернув ліворуч та розпочав з’їзд на другорядну дорогу. У результаті такого маневру водій двоколісного транспортного транспорту опинився під колесами «ВАЗу».

Скутерист – 68-річний житель Бучача. За кермом автомобіля «ВАЗ-21099» перебував співробітник поліції.

У всіх водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Працівники поліції встановлюють обставини ДТП.

Правоохоронці додають, як свідчить статистика, серед основних причин автопригод – порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості, недотримання дистанції та правил проїзду перехресть, керування транспортними засобами у нетверезому стані. Співробітники поліції заклиають всіх водіїв і пішоходів бути відповідальними та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Читайте також: У Тернополі чоловік намагався викинутися з 6 поверху будинку

Exit mobile version